Kitapcan Kart

kitapcan kart cp_ONYUZ_Web_numarasiz 2

“Kitapcan Kart Ver Herkese,
Okusun Tüm Türkiye”

D&R_logo Alın D&R’dan Kartı hediye, 7’den 70’e verin herkese, okusun tüm Türkiye.

HERKESE KİTAP VAKFI
KİTAPCAN KİTAP HEDİYE KARTI
BİLGİ NOTU

Kart Tanımı
Kitapcan Kitap Hediye Kartı, Herkese Kitap Vakfı tarafından Garanti Bankası işbirliği ile yaratılmış Türkiye’nin ilk Master Card logolu Kitap Hediye Kartıdır.

Kart Amacı
Türkiye’de kitap okuma oranı gelişmiş ülkelerdekinden çok azdır. Türkiye’de kitap okumayı sevdirmek, yaygınlaştırmak ve kitaba ulaşmak isteyenler için Kitapcan Kitap Hediye Kartı özendirici ve teşvik edici bir kart olacaktır.

Yasal Haklar
Kitapcan Kitap Hediye Kartı ismi ve Kitapcan Logosu yasal hakları Herkese Kitap Vakfı’na aittir. Vakıf bu hakkı başka kişi veya kuruluşa devretmemiştir. Vakfın onayı olmadan bu isim ve logo başkaları tarafından kullanılamaz ve kopya edilemez.
Kitapcan Kitap Hediye Kartı’nın banka ödeme sistemleri sorumluluğu ve hakları Garanti Bankası’na aittir. Master Card, MASAK, TCMB ve BDDK ile banka ödeme sistemleri kanun ve mevzuatına uyum sorumluluğunu Garanti Bankası üstlenmiştir.

Kart Özelliği
Kitapcan Kitap Hediye Kartı, ön ödemeli bir banka kartıdır (prepaid card). Garanti Bankasının ödeme sistemleri kontölü, denetimi ve sorumluluğunda ve Master Card onayı ile işlem görecektir.
Kitapcan Kitap Hediye Kartı, D&R Mağazalarından kitap alımlarında ödeme kartı olarak kullanılabilecekitir.
Kart hamiline olacaktır ve şifresiz kullanılacaktır.
Kitapcan Kitap Hediye Kartı para yerine geçer. Kayıp veya çalıntı durumunda yenilenmez. Kayıp/Çalıntı durumunda iptal/iade yapılmayacaktır. Kartı eline geçiren şifresiz kullanabilecektir. Bu nedenle kart sahibi kartı nakit para gibi korumalıdır.
Kart ödeme aracı olarak Garanti Bankası’nın malıdır. Banka tarafından iadesi talep edilirse bankaya iade edilmesi zorunludur.
Kart, Vakfın onayladığı ve Bankanın yetki verdiği Garanti Bankası POS makinalarında, ortak POS’larda ve Garanti Bankası Paramatiklerinde geçerli olacaktır.
Her karta tek seferde maksimum bin Türk Lirası yükleme yapılabilecektir. MASAK kurallarına göre Karta bir yıl içinde yapılacak yüklemelerin toplam meblağı 5000.- Tl’yi (beşbin TL) aşamaz. Bu limit Masak tarafından değiştirilirse yeni limit uygulanır.
Karta para yükleme Vakfın onayladığı ve Garanti Bankası’nın POS makinasının bulunduğu Üye İşyerinde yapılabileceği gibi Garanti Bankası Paramatiklerinden da yapılabilecektir.
Yüklenmiş bir kart yeniden yüklenmek isenirse Garanti Bankası Paramatiklerinden para yüklenerek veya Vakfın işbirliği yaptığı ve Garanti POS makinası bulunan üye işyerlerinden tekrar tekrar yüklenebilir.
Karta yüklenmiş meblağ bitene kadar Vakfın işbirliği yaptığı ve Garanti POS makinası bulunan üye işyerlerinde kitap satın almak için Kitapcan Kitap Hediye Kartı kullanılabilir.
Kart sahibinden kart alırken bir ücret talep edilmeyecektir.

Kitapcan Kitap Hediye Kartını:
Almak Kolay
Yüklemek Kolay
Kullanmak Kolaydır.

Kartın Yüklenmesi
Kitapcan Kitap Hediye Kartına bir seferde minimum 50 TL (elli lira) yüklenmelidir.
Kitapcan Kitap Hediye Kartına para yüklemesi anlaşmalı üye işyerlerinden (Kitapçılarda) ve Garanti Bankası Paramatiklerinden yapılabilir. Kartı son kullanma süresi içinde birden fazla yükleme imkanı vardır.
Kitapcan Kitap Hediye Kartı, üzerinde yazılı son kullanma tarihine kadar anlaşmalı üye işyerlerindeki POS makinelerinden ve Garanti Bankası Paramatiklerinden tekrar tekrar yuklenebilir.

Kart Kullanımı
Kitapcan Kitap Hediye Kartı, Vakfın uygun gördüğü ve Garanti Bankası’nın yetki verdiği Üye İş Yerlerinde (kitapçılarda) kullanılabilecektir.
Kitapcan Kitap Hediye Kartı, üzerinde yazılı son kullanma tarihine kadar kullanılabilir.
Hediye Kartı alıp bir yakınına, arkadaşına veya hayır işi için bir kişiye hediye etmek isteyen Kitap Dostu, yetkili kılınmış Üye İş Yerlerinden (kitapçılardan) kredi kartını veya banka kartını kullanarak ödeme yapıp Kitap Hediye Kartını alabilir.
Kartı hediye olarak kabul eden kişi yetkili kılınmış kitap satış noktalarından beğendiği kitabı satın alıp ödemesini kasada Kitapcan Kitap Hediye Kartı ile yapabilir.

Kartın Şirketler Tarafından Kullanılması
Herkese Kitap Vakfı, Kitapcan Hediye Kartını toplu olarak alınıp hediye edilebilmesi için hayırsever şirketler ile işbirliği yapacaktır.
Vakıf, kitap bağışı yapmak isteyen şirketlere toplu olara binlerce adet kartı her birinin içine belirlenecek bir meblağ yükleme yapıp kullanılabilir duruma getirecektir.
Kartlar şirketin onaylayacağı yerlerde ve kişilere toplu olarak dağıtılacaktır (okullarda öğrencilere, sınıf öğretmenlerine, Anadoluda ihtiyaç sahiplerine, şirketin kendi çalışanlarına, gibi).

Paket_HediyeKart_Webe