Herkese Kitap Vakfı

Okuyan Türkiye İçin
Herkese Her Yerde Kitap

Kitapcan Kart

Çocuklarımızın kitap okuma alışkanlığı kazanmasına ve kendine güvenlerine destek olmak amacıyla 2014 yılında D&R işbirliği ile vakfımız Kitapcan Kartı yarattı.
İçine dilediğiniz tutar yüklenebilen Kitapcan Kartı kitap alması için istediğiniz bir çocuğa hediye edebilir, kartı hediye ettiğiniz çocuk da D&R mağazasına giderek dilediği kitabı seçip alıp okuyabilir.

Ayrıca vakfımız 2014 yılından beri Kitapcan Kart ile birlikte «Darüşşafaka Kitapcan Veliliği» projesini yürütmektedir. Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarını okulun dışına taşıyan, onlara kitapçıda vakit geçirmenin güzelliğini yaşatan ve kendi kütüphanelerini oluşturmalarına olanak tanıyan Darüşşafaka Kitapcan Veliliği’ne yapılan her destek çok kıymetli.

Bağışlarınızı, Darüşşafaka Cemiyeti’nin aşağıdaki bağış hesaplarına, açıklama kısmına “Kitapcan Velisi Bağışı” yazarak yapabilirsiniz.
Çocuklarımız adına gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı şimdiden teşekkür eder, saygılarımızı sunarız.
Var ettiniz, var olun!..