default logo

Kitapcan Velisi Olmak İstiyorum

Değerli Kitap Dostu,

İhtiyaç sahibi bir gencimizin “Kitapcan Velisi” olmak ister misiniz?

Aşağıdaki linki tıklayıp “Kitapcan Velisi Olmak İstiyorum Formunu” doldurmanız yeterli.

Kitapcan görevlimiz size ulaşıp isteğinizi gerçekleştirecek.

Kitap okumayı sevdirmek ve yaygınlaştırmak için gösterdiğiniz duyarlılık için teşekkür ederiz.

Lütfen bu satırı tıklayıp “KİTAPCAN VELİSİ OLMAK İSTİYORUM” Formunu doldurun.

Teşekkür ederiz
KİTAPCAN

“Kitapcan Kitap Velisi Projesi”

Herkese Kitap Vakfi, kitap okumayı seven ancak düzenli kitap almak için maddi imkanı yetersiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize “Kitapcan Velisi” olacak hayırsever “Kitap Dostu” bularak onların her ay düzenli kitap alıp okumalarını sağlayacak bir imkan yaratmak için “Kitapcan Veliliği” projesini başlattı.

www.herkesekitapvakfi.org web sitesinden başvuru yapan ihtiyaç sahibi çocuğumuz-gencimiz Vakfımız tarafından araştırılıyor ve uygun bulunması durumunda ihtiyaç sahibi çocuğumuza-gencimize bir adet “Kitapcan Kart” gönderiliyor.

Bu kart ile ihtyiyaç sahibi çocuğumuz-gencimiz Vakfımız tarafından kendisine bildirilen süre boyunca her ay D&R mağazalarından kendisine Vakıf tarafından bildirilen meblağı aşmayan kitapları alabiliyor ve ödemesini kasada “Kitapcan Kart” ile yapabiliyor.

Vakfımızın bu projesine katılmak için:

a. “Kitapcan Velisi” olmak isteyenler www.herkesekitapvakfi.org web sitemizdeki “Kitapcan Velisi Olmak İstiyorum” linkini tıklayıp açılan sayfadaki Formu doldurmaları,

b. İhtyaç sahibi çocuğumuz-gencimiz ise www.herkesekitapvakfi.org web sitemizdeki “Kitapcan Velisi Arıyorum” linkini tıklayıp açılan sayfadaki Formu doldurmaları

gerekiyor.

Vakfımıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.