Çalışmalarımız

Aktivite Adı : Darüşşafaka 5.Sınıflar Kitapcan “Kitap Velisi” Töreni
Aktivite Tarihi : 14 Ekim 2015
Aktivite Amacı : Darüşşafaka 5. Sınıfta okuyan 125 çocuğumuza “Kitapcan Kart” vererek onlara kitap alma ve okuma alışkanlığı kazandırmak.

Aktivite Adı : Darüşşafaka 8.Sınıflar Kitapcan “Kitap Velisi” Töreni
Aktivite Tarihi : 05 Ekim 2015
Aktivite Amacı : Darüşşafaka 8. Sınıfta okuyan 125 çocuğumuza “Kitapcan Kart” vererek onlara kitap alma ve okuma alışkanlığı kazandırmak.
buyuk_1_

Aktivite Adı : Kadıköy Belediyesi ile Kalamış Parkında Kitapcan Kitap Toplama Kampanyası
Aktivite Tarihi : 12 Temmuz 2015
Aktivite Amacı : İhtiyaç sahibi okullarımızdaki çocuklarımıza gönderilmek üzere Kitap Dostlarında kitap toplamak.
Pazar günü bir günde toplanan 24 bin kitap ihtiyaç sahibi okullara gönderildi.
buyuk_1_

Aktivite Adı : 6. Hudut Alay Komutanlığı “Kitapcan Kitaplığı” Kitap Ayırımı Çalışması
Aktivite Tarihi : 10 Eylül 2014
Aktivite Amacı : 6. Hudut Alay Komutanlığında görevli subay, astsubay, er ve erbaşların kitap okumasını sağlamak maksadıyla Alay’da bir “Kitapcan Kitaplığı” kurulabilmesi için Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Tesisleri Kitapcan Kitap Deposunda” kitap ayırımı ve paketleme çalışması yapılması.
buyuk_1_

Aktivite Adı : Darüşşafaka “Kitapcan Velisi Töreni”
Aktivite Tarihi : 05 Eylül 2014
Aktivite Amacı : Darüşşafaka Ailesine yeni katılan 120 adet beşinci sınıf çocuğumuz ile “Kitapcan Velisi” olmayı kabul eden. 5A sınıfına Garanti Bankası, 5B sınıfına Aktif İleti Kurye Şirketi, 5C sınıfına Türkiye Finans Katılım Bankası, 5D sınıfına EKOL Lojistik Şirketi ve 5E sınıfına da AXA Sigorta “Kitapcan Velisi” Şirketlerimizin yöneticilerini bir araya getirip çocuklarımıza “Kitapcan Kartlarını” vermek, yanaklarından öpmek, onları kucaklamak ve yeni başladıkları uzun eğitim yolunda onları sevindirmek onlara moral vermek için özel bir “Kitapcan Velisi Töreni” düzenlemek. Tören okulun salonunda gerçekleşmiş ve daha sonra sınıflarda çocuklarımıza “Kitapcan Kartları” verilmiştir. Tören sonunda okul bahçesinde topluca bir “Kitapcan Velisi Aile Fotoğrafı” çekilmiştir. “Kitapcan Kartları” ile her çocuğumuz her ay 50 TL’lik kitap alabilecektir.

Aktivite Adı : Darüşşafaka 120 Çocuğumuza “Kitapcan Velisi” bulmak
Aktivite Tarihi : 05 Ağustos 2014
Aktivite Amacı : Darüşşafaka Ailesine yeni katılacak 120 beşinci sınıf çocuğumuza “Kitapcan Velisi” bulup onlara “Kitapcan Kart” vererek her ay kartlarına yüklenecek 50.-TL ile istedikleri kitapları kitapçıdan almalarını sağlayarak çocuklarımıza kitapcıya gitmek, kitap seçmek, kitap almak ve okumak alışkanlığını kazandırmak. Bu maksatla 5 Şirket “Kitapcan Velisi” olmayı kabul etmiştir. 5A sınıfına Garanti Bankası, 5B sınıfına Aktif İleti Kurye Şirketi, 5C sınıfına Türkiye Finans Katılım Bankası, 5D sınıfına EKOL Lojistik Şirketi ve 5E sınıfına da AXA Sigorta “Kitapcan Velisi” olmayı kabul etmiştir.
buyuk_1_

Aktivite Adı : Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Tesisleri “Kitapcan Deposu”
Aktivite Tarihi : 24 Temmuz 2014
Aktivite Amacı : Bayraktar Deposunda bulunanların Migros kampanyasında toplanan kitapların lüzum gereği ve daha emniyetli olduğu için Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Tesisleri “Kitapcan Deposuna” taşınması ve karton kutular içine yerleştirilmesi.
buyuk_1_

Aktivite Adı : “Kitap Okuyorum Arkadaş” RTÜK Sansürlü Kamu Spotu Filminin Televizyonlarda yayınlanmaya başlaması
Aktivite Tarihi : 15 Temmuz 2014
Aktivite Amacı : Altı ünlü ile, Serkan Yalçın, Seda Sayan, Reha Muhtar, Mustafa Sandal, Ali Sunal ve Yılmaz Erdoğan, kitap okumayı hatırlatan ve özendiren ve Herkese Her Yerde Kitap Vakfı’nın kurulduğunu kamu oyu ile paylaşmak maksadı ile hazırlanmış tanıtım filminin RTÜK tarafında talep edilen sansürlerin yapılmasından sonra televizyonlarda “Kamu Spotu” olarak yayınlanmasını sağlamak.
buyuk_1_

Aktivite Adı : Diyarbakır Evliya Çelebi “Kitapcan Okul Kitaplığı”
Aktivite Tarihi : 03 Haziran 2014
Aktivite Amacı : Kütüphanesi olmayan veya kütüphanesi olup yeterli kitabı bulunmayan ihtiyaç sahibi okullarımızda “Kitapcan Kitaplığı” oluşturarak kitap desteği sağlamak ve öğrencilerin kitap okuma alışkanlıklarını geliştirmek ve okumayı sevdirmek için okullarımza yardımcı olmak.
buyuk_1_

Aktivite Adı : Diyarbakır Hani Lisesi “Kitapcan Okul Kitaplığı”
Aktivite Tarihi : 20 Mayıs 2014
buyuk_1_

Aktivite Adı : Diyarbakır Kulp Lisesi “Kitapcan Okul Kitaplığı”
Aktivite Tarihi : 16 Mayıs 2014
Resimler için tıklayınız
Aktivite Adı : “Kitap Okuyorum Arkadaş” Sansürsüz Kamu Spotu Filminin Tamamlanması
Aktivite Tarihi : 07 Mart 2014
Aktivite Amacı : Altı ünlü ile, Serkan YAlçın, Sada Sayan, Reha Muhtar, Mustafa Sandal, Ali Sunal ve Yılmaz Erdoğan, kitap okumayı hatırlatan ve özendiren ve Herkese Her Yerde Kitap Vakfı’nın kurulduğunu kamu oyu ile paylaşmak maksadı ile bir tanıtım filmi hazırlayıp, Kamu Spotu olark televizyonlarda yayınlanmasını sağlamak.
Resimler için tıklayınız
Aktivite Adı : “Kitapcan Kart” – D&R Mağazalarında Kitapcan Kitap Hediye Kartlarının Kitap Dostları ile Buluşması
Aktivite Tarihi : 22 Şubat 2014
Aktivite Amacı : Dünyada İlk Defa Türkiye’de Uygulanacak Yeni Bir Ödeme Sistemi Başlatarak Gençlere Kitap Almayı ve Okumayı Sevdirmek.
Resimler için tıklayınız
Aktivite Adı : Bostancı Rotaract Kulübü Gençleri ile Kitapcan – Kitap Veri Tespit Çalışması
Aktivite Tarihi : 01 Şubat 2014
Aktivite Amacı : 5 Migros Mağazasında Toplanan 29 Bin Kitabın Veri Tespit Çalışmasının Yapılması